Verdere ontwikkeling van de E=M tool

Aan de start van dit project was het idee om een E=M tool te ontwikkelen die gepersonaliseerd advies kon geven op basis van specifieke karakteristieken van de patiënt. Aanvankelijk heeft Genomics voor PIE=M een E=M tool ontwikkeld. Deze E=M tool zou worden gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) wat een nadrukkelijke wens was van clinici binnen het UMCG. Deze koppeling met het EPD bleek ingewikkelder dan van te voren bedacht. Omdat in september me de pilot moet worden gestart, is ervoor gekozen om 3 paden te bewandelen om op korte termijn een werkbare tool te kunnen testen binnen zowel UMCG als Amsterdam UMC maar daarnaast ook verder te werken aan een E=M tool die is ingebed in het EPD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *